søndag 26. april 2009






Ryddet litt i mine gjemmer og fant et bilde jeg ikke engang visste at jeg hadde. Jeg ble veldig glad da jeg fant bildet som er et portrett av min bestemor som 18-åring. Jeg satte henne oppå pianoet så jeg ser henne hver gang jeg går forbi.


Det lå flere andre bilder i samme eske - svære portretter av oldeforeldre og tippoldeforeldre..morsomt å ha.Slike gamle bilder betyr veldig mye for meg - de skaper en spesiell stemning. Jeg tilbrakte spesielt mye tid med mine besteforeldre, og jeg har mange gode minner å se tilbake på. Foruten bilder har jeg flere andre ting som minner meg om dem, som er i daglig bruk på mitt kjøkken.
Det andre bildet er noe av det jeg fant på loppis i påsken. Kvaliteten er dårlig, er tatt med mobilkamera. Jeg fant flere ting - bilder kommer når jeg får tilgang til kamera.



tirsdag 21. april 2009

Dagene flyr

Lenge siden siste innlegg nå..har egentlig ikke så mye å skrive om for tiden heller. Mye å gjøre både på jobben og ute og inne her hjemme, så tiden går med til andre ting. Dagene flyr av gårde. Lovte å vise bilder av det jeg handlet i påsken - kommer snart!

fredag 3. april 2009

Påske



Det nydelige været vi har hatt i dag skaper forventninger for påsken , som skal tilbringes på hytta i Kristinehamn i Värmland. skal bli deilig å slappe av noen dager sammen med venner og familie og bare gjøre ting man har lyst til å gjøre..for eksempel besøke en og annen loppis som det kryr av i Sverige.