søndag 31. januar 2010

Sommergardiner

Når all julepynt innbefattet julegardiner er fjernet blir det liksom så tomt. Da er det hyggelig å kunne sette fram igjen det som har måttet vike plassen for alt jeg har hatt framme i høytiden. På kjøkkenet mitt har jeg hengt opp hvite gardiner. Egentlig er det helt enkle liftgardiner fra Ikea, men jeg har fjernet alle snorer på baksiden, og rullet dem opp. Er ikke så glad i liftgardiner, men å bruke dem på denne måten synes jeg gjør seg..

lørdag 30. januar 2010

Enda mere klær..



Oppdaget plutselig en hvit fondadress i utstillingsvinduet i en lokal butikk i dag. Tenkte for meg selv at det koster ingenting å bare prøve.. Jeg gikk selvsagt ikke tomhendt ut igjen derfra - nydelig å ha på seg. Er jo et veldig anvendelig plagg også. Lysten på samme i annen farge meldte seg umiddelbart. Må inn i tenkeboksen en stund, men er foreløpig svak for både rosa og svart. Blir et vanskelig valg. (Bilde lånt av Odd Molly)

fredag 29. januar 2010

Nydelige kjoler

På www.landstil.com har de nå fått inn nye kjoler med mer fra det svenske merket branting.
(Bilde lånt fra landstil)
Kjolen over er bare helt rå - !!
Må tenke litt på både kjolen og boleroen.
Tillegg:
Da er bolero og kjole (Regina - med armer til albuen) bestilt!

torsdag 28. januar 2010

Nye lamper

Har vært på utkikk etter ny lampe til kjøkkenet en god stund nå. Har egentlig ikke visst hva jeg ville ha, men fant denne på Living i helga. (Bilde lånt fra Living) Den er av metall med sink. Tror det blir fint med to stykker over spisebordet..

lørdag 2. januar 2010

Nye muligheter





























Med et nytt år følger nye fargestifter og blanke ark. Jeg har ingen direkte nyttårsforsetter, men vi har vel alle områder i våre liv som kan forbedres.
I lokalavisen står det i dag om en person fra distriktet som har vært i Polen med hjelpesending til trengende og fattige. Dette var tur nummer 65! Jeg blir mektig imponert over hva folk får utrettet. Andre jobber gratis for organisasjoner, f.eks Frelsesarmeen. Noen gir av sin tid som likemenn til mennesker som har opplevd noe av det samme som dem selv.
Vi har så lett for å si at vi ikke har tid, at vi har det så travelt. Egentlig tror jeg det handler om å ta seg tid. Dessuten påstår de som gjør noe for andre - at de får så mye igjen.
Nå er tiden inne til å finne ut hva vi kan gjøre!







fredag 1. januar 2010

Nytt år






















Da er julen over for denne gang. Denne koselige
tiden går så alt for fort.
Skulle ønske jeg kunne stanse
klokka, eller hvertfall saktne den litt..
Julen har for min del vært
en veldig fin tid sammen
med venner og familie.
Vi har hatt late morgener
med laange frokoster..timer
i sofaen med godis og film..
koselig og gode middager både hjemme
og borte.
Har rett og slett bare kost oss -
noe som utvilsomt vil
vise seg på vekta.
Men, det er jul bare en gang
i året, og da er det
lov å kose seg med det man har
lyst på.
Jeg vil ønske dere som er innom
bloggen et riktig
GODT NYTT ÅR!