tirsdag 6. juli 2010

Sommer og late dager..

Her er det ikke mye aktivitet om dagen, hverken på bloggen eller interiørfronten. Da pc`n streiker i tillegg er det ikke så lett å få laget noe innlegg heller.

Det har blitt noen runder på loppis og bruktbutikker de siste ukene. Var i Sandnes for litt siden og besøkte den fine brukt og antikk-butikken i Langgata. Fikk tak i gamle melsekker/postsekker som jeg skal tekste på. I denne butikken kan jeg gå i timevis, runde på runde, og må virkelig begrense meg - eller det vil si det begrenser seg selv hvor mye man kan kjøpe når man skal ha det med på fly. Denne gangen ble det med to sekker, en gammel sjokoladeform, tre hvite eggeglass og en antikk mamelukk.

Loppisene i nærheten av hytta i Sverige har fått noen besøk av meg. Fikk tak i ei gammel klokke, seks sølvgafler, tolv kniver med beinskaft, gammelt quilta teppe, ovale rammer osv. Et gammelt rundt salongbord står også nå ute i garasjen og venter på malerpenselen.

Jeg bare elsker å gå på bruktbutikker og loppiser på jakt etter ting jeg kan bruke på en eller annen måte..

1 kommentar:

Anonym sa...

Hei :)
Koselig at det er liv hos deg igjen!
Spennende funn du har gjort i ferien ;) Håper du nyter dagene i fulle drag. Tiden flyr,- snart er det jobb igjen, veit du ... Klem